We zoeken jou zeker ook als speler !

Onze club heet spelers van jong tot oud welkom:  jeugdspelers, recreanten, competitiespelers, senioren en ook G-sporters (verstandelijke beperking) kunnen allen bij ons aansluiten, komen mee spelen en training volgen.

De minimum leeftijd voor spelers is 6 jaar (speler dient 6 jaar te worden in het kalenderjaar, zoals ook voor leerlingen van het 1ste leerjaar op school gebruikt wordt).

Nieuwe spelers die met de badmintonsport of onze club kennis willen maken, mogen 2 speeldagen meespelen (tijdens de cluburen dus), vanaf de 3de keer moet je lid worden van onze club en Badminton Vlaanderen.

Maak zeker reclame bij vrienden, familie, klasgenoten! We willen graag ons ledenaantal vergroten, zowel voor jeugd, recreanten als competitiespelers ! Als je flyers wil doorgeven voor ledenwerving, kan je er krijgen via een van onze bestuursleden.

Spelers die bij een andere club aangesloten zijn, zijn ook welkom om alsook bij onze club aan te sluiten en dus nog meer te kunnen spelen. Dan betaal je alleen het deel clublidgeld. Maar kom gerust eerst tweemaal proberen of onze club je ligt !

2023-10-12

Je zult de recentste info over ons bedrijf hier vinden Je zult de recentste info over ons bedrijf hier...

2023-10-12

2023-10-12

Je vindt de laatste informatie over ons op deze pagina. Ons bedrijf groeit en evolueert steeds. Wij bieden een uitgebreide reeks diensten. Onze missie is om de beste oplossingen aan te bieden voor...

Je vindt de laatste informatie over ons op deze pagina. Ons bedrijf groeit en evolueert...

Steeds. Wij bieden een uitgebreide reeks diensten. Onze missie is om de beste oplossingen aan te bieden voor iedereen. Vul...

Invulformulier voor nieuwe leden.

Vul onderstaand formulier in en geef daarmee je gegevens door om je in te schrijven :

We kunnen je pas lid maken als je naast het doorgeven van bovenstaande info ook het lidgeld van Badminton Vlaanderen en de club betaald hebt. Vergeet dat dus zeker niet in orde te maken. Meer info vindt je hier.

Voornaam speler  
Achternaam speler  
Geboortedatum speler  
E-mail speler  
Telefoon/GSM speler  
Telefoon/GSM + E-mail moeder (bij minderjarige speler)  
Telefoon/GSM + E-mail vader (bij minderjarige speler)  
Geslacht speler (voor sportdiscipline)  
De speler is een G-sporter (verstandelijke beperking)?  
Adres speler