Onze spelers

Met klassement en eventueel deelname in een competitieploeg van de club

Vanaf 6 jaar

Sporten houdt je jong en gezond, alles met mate en jij bepaald zelf de maximum leeftijd als die er al moest zijn.

Jong en oud, snel en traag, iedereen is welkom

Jeugdspelers

Recreanten

Competitiespelers

Senioren

Als lid van de club betaal je jouw lidgeld in januari, voor een gans kalenderjaar of voor de eerste helft en erna in augustus het 2de deel van het clublidgeld. Het Badminton Vlaanderen lidgeld betaal je in januari of van zodra je lid wordt. 

 

In 2024 zijn dit de lidgelden:

- G-sporter ( speelt zaterdag 1 uur begeleid ): € 61 per jaar (€ 19 lidgeld Badminton Vlaanderen  + € 42 clublidgeld Waverse BC)

- Jeugdspeler: € 114 per jaar (€ 19 lidgeld Badminton Vlaanderen + € 95 clublidgeld Waverse BC)

- Recreant: € 139 per jaar (€ 19 lidgeld Badminton Vlaanderen + € 120 clublidgeld Waverse BC)

- Competitiespeler: € 172 per jaar (€ 37 lidgeld Badminton Vlaanderen + € 135 clublidgeld Waverse BC)

- Speler aangesloten via ander club (heeft Badminton Vlaanderen lidmaatschap via andere club): betaalt van bovenstaande bedrag alleen het deel clublidgeld Waverse BC (€ 95 voor jeugdspeler, € 120 voor volwassen speler)

De bedragen zijn voor een gans jaar. Wens je in twee keren te betalen, dan betaal je nu in januari 2024 het lidgeld Badminton Vlaanderen + de helft van het clublidgeld Waverse BC, in juli 2024 betaal je dan de 2de helft clublidgeld Waverse BC. Het deel Badminton Vlaanderen betaal je dus altijd helemaal in januari (of op de moment dat je start als nieuw lid).

 

Wens je te stoppen als clublid, meld dat dan zeker voor 31 december aan de secretaris ! Bij financiële problemen kan je ons altijd aanspreken en is betalen in schijven of een andere oplossing zeker mogelijk. Vragen over je lidgeld kan je stellen aan de penningmeester.

 

De clubrekening : BE49 7360 3793 7471 – mededeling bij betaling “naam speler + lidgeld”.

 

De minimum leeftijd voor spelers is 6 jaar (speler dient 6 jaar te worden in het kalenderjaar, zoals ook voor leerlingen van het 1ste leerjaar op school gebruikt wordt).

Nieuwe spelers die met de badmintonsport of onze club kennis willen maken, mogen 2 speeldagen meespelen (tijdens de cluburen dus), vanaf de 3de keer moeten ze lid worden van onze club en Badminton Vlaanderen.

Maak zeker reclame bij vrienden, familie, klasgenoten! We willen graag ons ledenaantal vergroten, zowel voor jeugd, recreanten als competitiespelers ! Als je flyers wil doorgeven voor ledenwerving, kan je er krijgen via een van onze bestuursleden.

 

Als badmintonclub zijn we aangesloten bij Badminton Vlaanderen met lidnummer 10083, ook al onze leden moeten aangesloten zijn bij deze sportfederatie. De verzekering wordt gedaan via Badminton Vlaanderen. Ook is onze club aangesloten bij de Provinciale Badmintonvereniging Antwerpen (PBA). De Waverse BC heeft het statuut van een feitelijke vereniging.

G-sporters

Ook badminton en onze club staan open voor G-sporters, jong en oud. In onze club kunnen G-sporters met een verstandelijke beperking ook op zaterdag komen badmintonnen. Er is dan 1 uur begeleiding, waarbij afzonderlijk of unified gespeeld wordt met andere spelers.